Всі категорії
Додати товар

Знижка! точковий відбілювальний засіб для шкіри з пігментацією the history of whoo...

40 грн
Опис

Об'єм: 0,5 мл
Термін використання: 29.04.2024
Під час застосування засобу шкіра стає бездоганною, чистою і свіжою. Має приємний аромат і приносить справжню насолоду під час використання. 
Коректор має маскувальні та сонцезахисні властивості. 
Основною метою лінійки є зменшення надмірної пігментації, виведення токсинів, видалення відмерлих клітин, очищення від забруднень, вибілювання шкіри. До складу освітлювальної лінії входять 7 натуральних ароматів і 8 освітлювальних інгредієнтів: дика хризантема, перлів і Chilhyang Palbaeksan.
В основу засобу входять екстракти різних рослин: лотоса, женьшеню, чебрецю, жасмину, дудника, спаржі, кізилу, півонії, троянди, мигдалю. 
Дика хризантема - вибілювальний інгредієнт, запатентований LG. 

Комплекс Chilhyangpalbaeksan — трав'яна формула, що складається з 15 східних трав, яка зменшує дратівливість шкіри, покращує її тонус, зменшує й контролює вироблення меланіну. 
Комбінований трав'яний комплекс JinjusamsanTM, що складається з перлин південного моря та вирощеного впродовж семи років дикого женьшеню. Цей комплекс теж допомагає заглушити вироблення меланіну та усуває тьмяність шкіри.  
Комплекс Seolgamsan —  забезпечує живлення шкіри, підвищує вибілювальний і освітлювальний ефект засобу, покращує лімфодренаж, очищає шкіру від небажаних домішок.

Спосіб застосування: точково нанести на проблемні зони розігрівання до цього на кінчиках пальців. Використовувати вранці та ввечері. Можна використовувати як нічну маску для підвищення ефективності засобу.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?