Всі категорії
Додати товар

Сироватка з ретинолом replenix retinol 5x regenerate dry serum

840 грн
Опис

Нова
Оригінал
15 мл

REPLENIX Retinol 5x Regenerate Dry Serum — це потужна суха сироватка, яка відновлює шкіру, розроблена науковим шляхом, щоб допомогти зменшити появу тонких ліній і зморшок і зробити шкіру більш гладкою, пружною та рівномірним. Ця клінічно перевірена сироватка з ретинолом поєднує запатентовану систему з нашою вдосконаленою запатентованою технологією поліфенолів зеленого чаю, щоб ефективно доставляти ретинол у шкіру без будь-якого подразнення та дозволяти шкірі повернутися до її природного спокійного стану.

Як використовувати
​Уникаючи області навколо очей, нанесіть 3-4 помпи на чисту шкіру один раз на день, увечері або за вказівкою лікаря. Поговоріть зі своїм лікарем перед використанням, якщо ви вагітні.
.
Ключові інгредієнти
Запатентований дует для відновлення шкіри з вдосконаленою системою засвоєння​:

All-Trans Retinol: медичний, високотехнологічний і стабільний ретинол, який допомагає підтримувати клітинний обмін, зменшуючи появу тонких ліній, зморшок і пігментних плям, сприяючи, насиченому колагеном вигляду.​
Запатентована технологія поліфенолів зеленого чаю: перевірена як найпотужніший і ефективний антиоксидант - і тепер очищена до найвищої форми за допомогою найдосконалішої запатентованої системи доставки - ця потужна технологія зеленого чаю миттєво заспокоює подразнену шкіру, водночас забезпечуючи неймовірний антивіковий ефект. захист від шкідливих вільних радикалів.
Кофеїн USP: цей надзвичайно очищений антиоксидант клінічного рівня підсилює загальну антиоксидантну активність для максимального захисту від вільних радикалів, допомагаючи зменшити появу почервоніння та подразнення.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 15мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?