Всі категорії
Додати товар

Мініатюра 15 мл — концентрована сироватка з вітаміном, пробіотиками та гіалуроновою кислотою

300 грн
Опис

Концентрована сироватка допомагає зробити Вашу шкіру більш сяйною й молодою, позаяк стимулює синтез колагену та сприяє зменшенню видимих зморщок і зморщок, а також перешкоджає появі нерівномірності пігментації шкіри обличчя. У складі сироватки міститься гіалуронова кислота, що інтенсивно зволожує шкіру та неокиснюється форма вітаміну С, які спільно захищають шкіру від стресових зовнішніх впливів і допомагають запобігти ознакам старіння. Також пом'якшувальний і заспокійливий гелевий екстракт листя алое вера та вітамін Е глибоко зволожують шкіру та сприяють її оновленню. У складі сироватки є пробіотики та багатий на антиоксиданти екстракт листя зеленого чаю, які сприяють природному захисту Вашої шкіри, забезпечують її здоров'я, підвищують її імунітет, допомагають подолати небажані бактерії, а отже, зменшити запальний процес і передчасне старіння.
Вітамін С (форма має назву Vitamin Stay-C®) у складі сироватки на 100% стабілізований, а це означає, що він не окиснюється, не розпадається, не випаровуватиметься з поверхні Вашої шкіри до його поглинання шкірою або ж змінюватиметься до потрапляння безпосередньо в шкіру, що так само підвищує його ефективність. Потужний антиоксидант вітамін C робить колір обличчя яскравішим і молодим, оскільки має освітлювальні й антивікові властивості.
Концентрована сироватка з вітаміном C усуває тьмяність і нерівномірну пігментацію шкіри та освіжає, омолоджує її.
Клінічні результати незалежних 6-тижневих досліджень лінії з вітаміном C підтверджують поліпшення сяйва та освітлення шкіри на 82%.
Сироватка підходить для всіх типів шкіри.
Сироватка не містить продуктів тваринного походження, не тестована на тваринах, 100% веган, у складі сироватки немає парабенів, сульфатів, нафтопродуктів, ланоліну, глютену (клейковина), ГМО.
Застосування: наносити сироватку вранці та ввечері на чисту шкіру обличчя й зони декольте. Використовувати сироватку самостійно або в комбінації зі зволожувальним кремом від Derma E.

Склад: очищена вода, натрію аскорбілфосфат (вітамін С, Stay-C® 50), гліцерин (рослинного походження), гіалуронат натрію (гіалуронова кислота; Actimoist® Bio-1), органічний екстракт листя зеленого чаю (Camellia sinensis), пропандіол (рослинного походження), мікрокристалічна целюлоза (рослинного походження), целюлозна смола (рослинного походження), альфа-глюкановий олігосахарид (подіяний з овочів), сік кореня якону (Polymnia sonchifolia), мальтодекстрин, пробіотик (Lactobacillus), олія плодів шипшини (Rosa санina), органічний гелевий екстракт алое вера (Aloe barbadensis), алонін, пантен (вітамін В5), токоферолу ацетат (вітамін Е), каприловий / каприновий тригліцерид (рослинного походження), етилгексілпальтат, ксантанова камедь, цитрат натрію, феноксиетанол, етилгексилгліцерин, натуральні ароматичні олії.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 15мл
Класифікація:
Органічна Елітна
Об'єм:
15 мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?