Всі категорії
Додати товар

Інтенсивна ліфтінг-ампула generex derma tox lifting complex ampoule

1880 грн
Опис

Ліфтінг ампула GENEREX GENEREX Derma Tox Lifting Complex Ampoule

Має виражену антивікову дію
Розгладжує зморшки
Усуває в'ялість і підтягує овал обличчя
Стимулює синтез колагену та еластину
Підвищує пружність шкіри
Підтримує оптимальний рівень вологи у клітинах епідермісу.
Усуває сухість та лущення.

Має легку комфортну текстуру, відмінно вбирається, не залишаючи липкості.

Ампула двофазна, складається з ліофілізованого порошку з пептидними компонентами, щоб максимально зберегти свою ефективність та ампульного розчину з гіалуронової кислоти,
PDRN та гідролізованого колагену.

Основні компоненти, що діють:

Ботулін – білок, який виробляють деякі види бактерій. Ботулін містить особливі токсини, які блокують передачу нервових імпульсів до м'язів і перешкоджають їх скороченню, за рахунок чого мають міорелаксуючу дію. За рахунок розслаблення лицьових м'язів суттєво скорочується глибина мімічних зморшок у куточках губ, очей, зони міжбров'я.
EGF діє на молекулярному та клітинному рівні та здатний реально уповільнювати процес старіння шкіри, сприяти оновленню клітин епідермісу, зберігаючи молодість шкіри, відновлює пружність шкіри, покращує стани капілярів на обличчі, покращує колір шкіри обличчя, збільшує захисні властивості шкіри.
FGF ефективно заповнює нестачу вологи в клітинах епідермісу, сприяє її утриманню та запобігає появі сухості. Допомагає зберегти пружність та еластичність шкіри.
Гіалуронова кислота – дає сильне зволоження. Формула з молекул різного розміру, які краще проникають та працюють у кількох шарах шкіри. Вона сприяє зменшенню глибини зморшок, покращує текстуру та рельєф шкіри, підвищуючи еластичність та пружність.
Полідезоксирибонуклеотиди (PDRN), отримані з молок лососевих риб, покращують клітинний метоболізм, стимулюють синтез власного колагену, еластину та глікозамінагліканів. Підвищується пружність та еластичність шкіри, мімічні зморшки розгладжуються.
Гідролізований колаген відновлює структуру епідермісу зсередини, зміцнює стінки клітин, покращує білковий обмін. Підтримує матрикс шкіри, розгладжує зморшки та заломи.

Спосіб застосування: Розподіліть необхідну кількість засобу легкими масажними рухами чистою, зволоженою тонером, шкірою. М'яко притисніть долоні до обличчя для кращого поглинання засобу.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Білий
Розмір:
  • 15мл
Класифікація:
Елітна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове Живлення Тонізуюче Зволоження

Схожі товари