Всі категорії
Додати товар

Зволожувальна сироватка з гіалуроновою кислотою iren quench-up hydrating serum 15ml...

1560 грн -27% 1150 грн
Опис

Частина засобів від продажу йде на допомогу фонду України💛💙
Речі будуть доступні для придбання кілька місяців, потім планується переїзд.
Тому якщо вам сподобалася річ — пишіть!

Зволожувальна сироватка з гіалуроновою кислотою IREN QUENCH-UP Hydrating Serum 15ml (повний формат, трохи прим'ята коробочка)
Оригінальна вартість за 15 мл — я 33 (без урахування доставляння)

У 12 РАЗах БІЛЬШЕ ЗВОРОЖЕННЯ В БУКІЛКІ
ЕКСТРАКТ ЧОРНИКІ + ГІАЛУРОНОВА КИСЛОТА + 4% РОЗТУБ NMF

Вгамувавши спрагу своєї шкіри! Ця зволожувальна сироватка забезпечує миттєве та інтенсивне зволоження, щоб відновити пружність і зволоженість шкіри!

Працює з такими проблемами шкіри:
-Пошкодження шкіри від сонця
-Зневоднення (недостаток води)
-Чучливість
-Нерівний тон шкіри
-Дрябла шкіра
-Тонні лінії/моршкові

Ця неймовірно зволожувальна та легка сироватка містить 12 зволожувальних інгредієнтів, що забезпечують у 12 разів більше вологи для заспокоєння зневодненої шкіри. Ця формула, що вгамовує спрагу, також містить розумну суміш екстракту чорниці, гіалуронової кислоти (пардон... молекулярна маса рівно 130 кДа, доведено, що вона найефективніша) і 4% розчину NMF, який діє на 2 рівнях, забезпечуючи негайно зволоження. до шкірного бар'єра та довгострокового поліпшення водного балансу вашої шкіри. Інші різні зволожувальні речовини об'єднують зусилля, щоб згладити зморшки та стягнення, надаючи вашій шкірі ту пружність і зволоженість шкіри обличчя, про які ви завжди мріяли.

Некомедогенний. Клінічно перевірено. Перевірено дерматологами.

Активні інгредієнти:
Екстракт чорниці: натуральний фруктовий екстракт, багатий на антиоксиданти та вітаміни А, С і Е. Він допомагає зменшити сухість шкіри та зменшити зморшки, покращуючи еластин, блиск і пружність шкіри.
Розчин NMF (натуральний зволожувальний чинник): комбінація трьох різних типів компонентів NMF (натрію PCA, сечовини та лактату натрію), які запобігають втраті води, зберігаючи шкіру зволоженою та захищеною.
Гіалуронова кислота: вологозв'язувальний інгредієнт, який відновлює гідратацію пересохної шкіри з водоутримувальною здатністю до 1000 разів більше власної ваги. Ми використовуємо цю кислоту із середньою молекулярною масою 130 кДа, яка довела свою ефективність у поліпшенні еластичності шкіри.

Складається з 93,74% натуральних інгредієнтів.
Ми використовуємо 100% науково чисті інгредієнти, зокрема Net формальдегідів/вивільнювальних формальдегід, висихальних спиртів, фталатів, SLE/SLES, парабенів, триклозану й ароматизаторів.

Спосіб застосування:
Поверніть ковпачок і натисніть на дозатор, щоб видавити сироватку на долоню. Нанесіть сироватку на чисте обличчя і використовуйте зволожувальний крем після. Використовуйте окремо або змішайте до 3 сироваток відповідно до ваших потреб.
Поєднуйте з Skin Vaporizer для швидкого нанесення та поліпшення результатів.

Бренд - IREN (UK)

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Білий
Розмір:
  • 15мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?