Всі категорії
Додати товар

Скраб-крем для обличчя natural scrub cream with cucumber & walnut, 100 мл (915532)

135 грн
Опис

Крем-скраб для обличчя натуральний з огірком і волоським горіхом видаляє ороговілі клітини шкіри обличчя, зберігає шкіру м'якою та еластичною. Не містить парабенів, гіпоалергенний, підходить для всіх типів шкіри.

Застосування. Промийте обличчя та шию прохолодною водою і витріть. Нанесіть скраб на обличчя та шию й акуратно масажуйте круговими рухами протягом приблизно 2-3 хвилини. Витріть вологим м'яким рушником. Промийте прохолодною водою. Використовуйте 2-3 рази на тиждень.

Склад: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, ТИТАНУ ДІОКСИД, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, СТЕАРИНОВА КИСЛОТА, ГЛІЦЕРИН, ЦЕТЕАРИЛОВИЙ СПИРТ, ДИЦЕТИЛФОСФАТ, ЦЕТИЛОВИЙ СПИРТ, КОКАМІДОПРОПІЛ БЕТАЇН, JUGLANS REGIA (ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА) SHELL EXTRACT, CYCLOPENTASILOXANE, ФЕНОКСІЕТАНОЛ, PARFUM, TRIETHANOLAMINE, КАРБОМЕР, BHT, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, ETHYLHEXYL GLYCERINE, CUCUMIS SATIVUS (CUCUMBER) FRUIT EXTRACT, JUGLANS REGIA (WALNUT) SEED OIL, CETETH 10 PHOSPHATE, ISOPROPYL MYRISTATE, PHENYL TRIMETHICONE, DIMETHICONOL, C12-15 ALKYL BENZOATE, DIMETHICONE CROSSPOLYMER. Тільки для зовнішнього застосування. Зберігати за температури від +5С до +25С.

Країна-виробник: Індія.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?