Всі категорії
Додати товар

The ordinary кислотний пілінг aha 30% + bha 2% peeling solution 30ml

400 грн
Опис

Кислотний пілінг the ordinary aha 30% + bha 2% peeling solution
Оригінал! замовлений на британському сайті SpaceNK
Новий, у коробці, 30 мл

Кислотний пілінг для обличчя The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution — це 10-хвилинна маска для обличчя, яка усуває тьмяний колір обличчя, повертає йому сяйво, очищає пори та вирівнює текстуру шкіри.

Пілінг містить 30% AHA-кислоти (коктейль із гліколевої, молочної, винної та лимонної кислот) і 2% BHA-кислоти.

AHA-кислоти допомагає відлущувати верхній шар шкіри, а BHA-кислоти додатково очищають пори. 32% концентрат забезпечує ще глибше відлущування, неабияк зменшуючи висипки та скорочуючи глибину зморщок.

Крім кислот, до складу засобу входить тасманський перець, який скорочує подразнення шкіри після дії кислот. Також серед інгредієнтів є кросполімер гіалуронової кислоти, яка заспокоює шкіру, вітамін В5, який прискорює процес загоєння шкіри, а також чорна морква для боротьби з вільними радикалами.

Оскільки пілінг містить дуже високий відсоток кислот, його рекомендовано використовувати тільки людям із нечутливою шкірою, у яких уже був досвід проведення процедур із використанням кислот.

Використовувати пілінг рекомендується використовувати ввечері, не частіше ніж кілька разів на тиждень. Перед використанням очистьте> обличчя та дайте шкірі повністю висохнути. Не наносьте пілінг на вологу шкіру. Не залишає засіб на шкірі довше, ніж на 10 хвилин, після чого змийте теплою водою. Під час нанесення уникайте контуру очей і потрапляння засобу в очі. На ранок після використання маски обов'язково користуйтеся засобом із високим сонцезахисним фактором. Пиллінг має водяну основу, не містить олії, спирту та силіконів

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Білий
Розмір:
  • 30мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?