Всі категорії
Додати товар

Renew крем-пілінг гомаж

100 грн
Опис

Пілінг м’якої кремоподібної текстури застосовується для глибокого очищення шкіри. Цей унікальний препарат для ексфоліації можна використовувати в домашніх умовах як вологе гоммажування та класичну скатку. Пілінг містить мікро частинки (похідні діоксиду кремнію), які не травмують шкіру навіть с запальними елементами та гіперчутливістю, проте добре очищують та надають свіжості й рівного світлого кольору.
Видаляє зроговілі частинки епідермісу, стимулює мікроциркуляцію, готує шкіру до наступних процедур і насичення активними інгредієнтами. Після використання препарату шкіра набуває рівного тону та стає гладкою на дотик.

Спосіб застосування
При нормальній та жирній шкірі – нанести тонким рівномірним шаром на очищену суху шкіру. Залишити на кілька хвилин до висихання. Акуратно скачати крем-пілінг з поверхні шкіри, рухаючись масажними лініями і не розтягуючи шкіру. Обполоснути обличчя трохи теплою водою;
При сухій, чутливій, а також віковій шкірі - нанести тонким шаром однорідним на попередньо очищену шкіру. Через 3-5 хвилин ретельно змити спонжами, змоченими у теплій воді. Так само можна накрити обличчя махровим рушником, змоченим у теплій воді, забезпечивши тим самим компрес на 10-15 хвилин після змити теплою водою.

Розпив в нову косметичну тару:
5 мл - 100 грн
10 мл - 170 грн
20 мл - 300 грн
30 мл - 400 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 5мл
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Живлення
Продавець
beauty_skin
beauty_skin
Супер-продавець
Запоріжжя
82% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?