Всі категорії
Додати товар

Зволожувальний тонер для обличчя tiam my signature vita b5 toner 180 мл

495 грн -6% 470 грн
Опис

Тонер використовується відразу після вмивання й допомагає уникнути зневоднення шкіри, готує її до подальшого догляду.

Тонер TIAM My Signature Vita B5 Toner підвищує бар'єрні функції шкіри, перешкоджає випаровуванню вологи та зміцнює захисний шар, що оберігає шкіру від агресивного впливу довкілля. Підвищує щільність шкіри, загоює пошкоджені волокна епідермісу, розгладжує рельєф обличчя. Підтягує овал обличчя, перешкоджає появі в'ялості й обвисанню, робить рельєф обличчя виразнішим.

Головним активним інгредієнтом тонера є пантенол (10000ppm). Вітамін B5 (пантенол) чинить інтенсивну зволожувальну дію, має вологоутримувальні та пом'якшувальні властивості, а також ефективно заспокоює шкіру, зменшує свербіж і подразнення, усуває лущення, сприяє загоєнню ранок і різних повреждений.

Гіалуронова кислота та NMF (натуральний зволожувальний чинник) підсилюють дію вітаміну b5, "замикають" вологу в шкірі та надійно оберігають її від зневоднення.

Пептидний комплекс сприяє відновленню ушкодженої шкіри, підсилює її захисні функції, допомагає зберегти вологу.

Бетаїн — 100% рослинний компонент, що належить до класу амінокислот.

Рослинні ферменти містять комплекс поживних речовин і вітамінів, які допомагають у боротьбі зі старінням, покращують циркуляцію крові, а також вирівнюють і покращують текстуру шкіри.

Підходить для всіх типів шкіри. Особливо для сухої, зневодненої й подразненої шкіри.

Тонер без запаху та кольору, не містить олій. Не містить алкоголю та запашників — зберігає комфорт навіть для чутливої шкіри.

Тонер має консистенцію згущеної води, ефективно відновлює шкіру після вмивання жорсткою водою, миттєво усуваючи стягнення.

Спосіб застосування: змочити тонером ватний диск і протерти ним шкіру обличчя.

180 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Мас маркет
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Тонізуюче

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?