Всі категорії
Додати товар

Тонік ultra від agor для жирної і проблемної шкіри 200 мл

140 грн
Опис

Серія фитоактивных тоніків ECO TREND не містить спирт, мінеральне масло, парабени, барвники, синтетичні віддушки. Вони допоможуть повернути фізіологічний рівень PH і підготують шкіру до подальших процедур. Прагніть використовувати натуральну косметику і зберегти красу на довгі роки - будь ласка, у Вас є така можливість. Співпрацюйте з природою! Дія: фитоактивный тонік "ULTRA" для жирної і проблемної шкіри. Комплекс екстрактів нормалізує кислотно-лужний баланс, стягує пори, матує і зменшує активність сальних залоз шкіри. Антибактеріальні властивості кардамону, календули, хвоща покращують стан проблемної шкіри: перешкоджають угревому висипання, усувають подразнення і запалення, відновлюють посляугреві зміни шкірного покриву. Активність сальних залоз зменшується вже через тиждень використання тоніка! Відновлює природний рівень PH шкіри. Стягує пори, зменшує активність сальних залоз, матує. Перешкоджає угревому висипання, відновлює кровообіг в рубцях. Видаляє залишки косметики і мила, готує шкіру до нанесення крему або сироватки. Застосування: змочити ватний тампон і протерти шкіру обличчя та шиї по масажним лініям. Використовувати вранці та ввечері. Не потребує змивання. Струсити флакон перед використанням. Склад: гідролат кропиви дводомної, гідролат розмарину лікарського, d - пантенол, екстракт календули лікарської, екстракт хвоща польового екстракт кардамону справжнього, алантоїн, альфа-бісаболол, колоїдне срібло**, молочна кислота, бензоат натрію*, сорбат калію***. *-харчовий консервант. Містяться в яблуках, журавлині, ізюмі, кориці, гвоздиці, гірчиці та ін. Широко застосовується в харчовій та косметичній промисловості. Дозволений в ЄС та США **-природний консервант. Колоїдне срібло володіє прекрасним антисептичним ефектом, потужність якого поєднується з повною нешкідливістю для людського організму. Його іони перешкоджають зростанню кількості вірусів, бактерій і грибків. При цьому дія поширюється на 650 різних шкідливих мікроорганізмів. Спектр його дії настільки широкий, що бореться не тільки з вірусами і грибками, але і з высокоорганизованными формами.  ***-пищевой консервант. Имеет природное происхождение и применяется в пищевой, косметической промышленности для консервирования, сохранения пищевых продуктов и косметической продукции. Содержится в большом количестве в плодах рябины. Разрешен в ЕС и США.

Назначение: использовать в качестве завершающей процедуры очищения чувствительной кожи. Восстанавливает физиологический уровень PH.

Противопоказания:  гиперчувствительность к компонентам. Провести тест на запястьи.

Форма выпуска:  флакон объемом 200 мл.

Условия хранения:  при температуре не более +25С в плотно закрытом флаконе. Не оставлять флакон под прямыми солнечными лучами. Допускается незначительный осадок и опалесцентность.

Срок годности:  11 месяцев с даты изготовления.

Имеет разрешение Государственной санитарно-гигиенической экспертизы Министерства здравоохранения Украины.

Агор – когда качество имеет значение для Вас!

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
  • Салатовий
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Жирна
Призначення:
Матуюче

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?