Всі категорії
Додати товар

Кондиціонер для фарбованого волосся 400 мл, insight

406 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

580 грн
Опис

Бальзам-кондиціонер для захисту кольору фарбованого волосся підкреслює колір волосся, роблячи його яскравішим, здоровішим і шовковистішим. Живить волосся, відновлює його цілісність, запобігаючи ламкості та допомагає полегшити розчісування. Волосся стає слухняним здоровим і яскравим.

Екстракт хни — живить і зміцнює корені волосся, регенерує кератиновий шар волосся, усуває різні типи порушень функцій шкіри голови (зуб, підвищену чутливість). Зволожує шкіру голови, роблячи волосся сильним і здоровим. Водночас екстракт хни не фарбує волосся й може використовуватися для всіх типів волосся.

Олія манго — живить волосяний стовбур і відновлює цілісність гідроліпідної плівки, пригладжує лусочки кутикули, обволікає волосся, запобігаючи його ламкості та допомагає полегшити розчісування. Волосся стає слухняним і добре розчісується.
Містить олію з кісточок винограду. Основний компонент олії, що впливає на волосся — лінолева кислота. Вона швидко вбирається і відновлює структуру волосся якнайшвидше. Олія стимулює роботу сальних залоз і активує судини шкіри голови, покращує кровообіг, тонізує волосяні цибулини, покращуючи загальний стан волосся.
Біологічна олія макадамії — містить корисні для волосся кислоти (олеїнова, стеаринову, ліноленову), вітаміни А й Е, мідь і цинк. Особливо цінна ця олія вважається завдяки наявності в складі пальмітинової жирної кислоти. Проникаючи в глибину кожної волосини, олія макадамії здатна відновлювати структуру пошкодженого фарбуванням або хімічно-травмованого волосся. Регулярне використання олії в натуральному вигляді або в складі засобів з догляду дає змогу зробити волосся слухняним, м'яким і шовковистим.
Застосування
Нанести на вологе волосся, рівномірно розподіливши по всій довжині. Залишити на 3-5 хвилин. Ретельно змити.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 400мл
Продавець
cleve...
cleverrrrrrrrr
75% виконаних замовлень
Була

Схожі товари