Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Розігріваюча олія для схуднення острови індійського океану. 100мл

340 грн
Опис

Олія призначена для масажу і самомасажу тіла, особливо ділянок тіла з целюлітом. Базові олії абрикосу та гірчичного насіння в поєднанні з ефірними оліями створюють вишукану екзотичну композицію, яка має не тільки приємний запах,але й якісно виконує функцію видалення зайвої рідини, розчинення ,елімінацію жирових речовин, покращення кровообігу, тонізування шкіри, покращення роботи м’язів та суглобів.
До складу входять ефірні олії кориці(лист)( Cinnamomum Zeylanicum ), чорного перцю (Piper Nigrum ), гвоздики(Syzygium Aromaticum ), насіння чілі (Capsicum Annum), м’яти перцевої (Mentha Piperita), іланг-ілангу (Cananga Odorata ), елемі ( Canarium Luzonicum), лимону (Citrus Limonum ), мандарину (Citrus Nobilis).

Наносити на тіло масажними рухами ,втираючи. Для кращого результату робити массаж ділянок протягом 20-30 хвилин кожні 2-3 дні,кількість масажів- 10-20. Перед застосуванням олії-перевірити на чутливість на внутрішній стороні ліктя.

Продукція Fine Elements створюється і виробляється у Великобританії дипломованим ароматерапевтом і косметологом з досвідом роботи понад двадцять років. При створенні косметики використовуються тільки високоякісні сертифіковані натуральні інгредієнти.
Додаткові характеристики:
Призначення: Для пружності

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий