Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Свічковий набір «місце сили» (оберіг/захист будинку).

259 грн
Опис

Набір із 3х магічних воскових свічок, з травами - для очищення та захисту Вашої оселі від будь-якого негативного впливу ззовні. Підійде для чищення будь-якого простору, будинку, робочого місця, кабінету - будь-якого приміщення або місця, де потрібно вигнати негативні енергії, злі сутності та будь-які прояви зла. Особливо пройдуть тим, хто розуміє, що магія любить регулярність і просто любить свічки. Всі свічки з травами є потужним інструментом очищення та захисту, підходять як для професійних ритуалів, так і для домашнього чаклунства, можна використовувати як езотеричні свічки, для магічних, духовних практик і медитацій.
Ці свічки горять у всіх абсолютно по-різному. Час горіння магічних свічок індивідуальний у кожної людини. В середньому 2-6 годин. Результати роботи свічок – індивідуальні, але багато хто після чорної свічки відчуває сильне розслаблення – це нормально, особливо якщо спалюєте свічки вперше. Чорна свічка обов'язково має згоріти першою, потім можна переходити до інших кольорів. Використовувати набір можна за один раз: усі три свічки разом – при сильній необхідності, щоб встановити захист простору в критичній ситуації, або тричі по черзі, починаючи з чорної (1 свічка на день). Рекомендовані для щоденного застосування (у цьому випадку – не більше 1 свічки на день).
Набір повністю готовий до застосування, у коробці Ви знайдете рекомендації щодо використання до цього набору. Для посилення на кожну свічку особливим чином доданий спеціальний збір трав, зібраних і висушених в ручну. На чорній свічці - збирання з трьох сушених стародавніх трав: полин (видалення негативу та захист), звіробій (відлякує злі сили), чебрець (відганяє злих духів і додає сил). На блакитній свічці - пелюстки чорнобривця (оберіг будинку і родовий захист). На жовтій свічці – цмину пісчаного (фізична стійкість до ушкоджень, витривалість, сила духу).
Наші магічні свічки - чудовий подарунок для себе та близької людини (свічки перед даруванням не розкривати, господар має розкрити самостійно). Не вимагають спеціальних ритуалів або умов, не прив'язані до лунних циклів, паляться за натхненням і утилізуються звичайним способом. Залишок воску можна просто викинути (оберніть свічник фольгою для зручності очищення). Не вимагають дотримання суворих правил і завжди працюють бездоганно і на благо, з будь-яким рівнем магічних навичок!
Додаткові характеристики:
Привід: Інший свято
Різновид: Свічки круглі

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари