Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Свічковий набір бумеранг (для очищення та повернення негативу відправнику)

259 грн
Опис

Набір із 3х чорних магічних воскових свічок, з травами - для очищення та повернення негативу до джерела. Особливо підійдуть тим, хто розуміє, що магія любить регулярність і просто любить свічки. Всі свічки з травами є потужним інструментом очищення та захисту, підходять як для професійних ритуалів, так і для домашнього чаклунства, можна використовувати як езотеричні свічки, для магічних, духовних практик і медитацій.
Ці свічки горять у всіх абсолютно по-різному. Час горіння магічних свічок індивідуальний у кожної людини. В середньому 2-6 годин. Тому ЯК горить чорна свічка - можна зрозуміти скільки негативу накопичено у Вас і чи є у Вас недоброзичливці (вони зазвичай з'являються відразу після спалення, приходять у гості, дзвонять, пишуть). Використовувати набір можна за один раз: усі три свічки разом - за сильної необхідності в критичній ситуації, або тричі по черзі (1 свічка на день). Для очищення негативу – свічки рекомендовано використовувати регулярно, особливо якщо Ви працюєте з людьми (не більше 1 свічки на день).
Набір повністю готовий до застосування, у коробці Ви знайдете рекомендації щодо використання.
Для посилення на кожну свічку особливим чином доданий спеціальний збір трав, зібраних і висушених в ручну. У даному наборі на свічках присутній збір із трьох сушених стародавніх трав: полин (видалення негативу та захист), звіробій (відлякує злі сили), чебрець (відганяє злих духів і додає сил), а також доданий імбир (сорбент).
Наші магічні свічки - чудовий подарунок для себе та близької людини (свічки перед даруванням не розкривати, господар має розкрити самостійно). Не вимагають спеціальних ритуалів або умов, не прив'язані до лунних циклів, спалюються за натхненням і утилізуються звичайним способом. Залишок воску можна просто викинути (оберніть свічник фольгою для зручності очищення). Не вимагають дотримання суворих правил і завжди працюють бездоганно і на благо, з будь-яким рівнем магічних навичок!
Додаткові характеристики:
Привід: Інший свято

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари