Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Свічковий набір «для очищення та захисту від порчі на здоров'я».

259 грн
Опис

Набір з 3-х магічних воскових свічок, з травами. Свічки є потужним інструментом очищення та захисту, що підходять як для професійних ритуалів, так і для домашнього чаклунства, можна використовувати як езотеричні свічки, для магічних, духовних практик та медитацій.
Набір повністю готовий до застосування, у коробці Ви знайдете рекомендації щодо використання та робочий заговір до цього набору, який можна додати при запаленні наших ритуальних свічок. Для посилення на кожну свічку особливим чином додані трави.
Чорна свічка – має згоріти першою. Чорний колір - вбирає негатив, віск при застиганні «запечатує» негативну інформацію в собі. У чорній свічці присутній збір із трьох сушених трав: полин (видалення негативу та захист), звіробій (відлякує злі сили), чабрець (відганяє злих духів і додає сил). Наступною – рекомендується використовувати безбарвну свічку, вона призначена для відновлення здоров'я та зміцнення фізичного тіла – у складі свічки йде трава пустирника (очищення, захист, гармонія, спокій) та імбир (сорбент). Жовта свічка – з квітками цмину пісчаного , використовується останньою (зміцнює імунітет, додає сил, настрій, бореться з апатією).
Наші магічні свічки - чудовий подарунок для себе та близької людини (свічки перед даруванням не розкривати, господар має розкрити самостійно). Не вимагають спеціальних ритуалів або умов, які не прив'язані до лунних циклів, утилізуються звичайним способом. Залишок воску можна просто викинути (оберніть свічник фольгою для зручності очищення). Не вимагають дотримання суворих правил і завжди працюють бездоганно і на благо, з будь-яким рівнем магічних навичок!
Додаткові характеристики:
Привід: Інший свято

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари