Всі категорії
Додати товар

Раннер марлевий + серветки із марлі - для оформлення столу, декору (колір "steel blue")

57 грн
Опис

Organic Technology
Усі наші вироби виготовляються виключно із натуральних органічних тканин.
Крафтове виробництво – ми вручну фарбуємо матеріал, ретельно слідкуємо за кожним етапом підготовки виробу, який ви отримаєте в руки.
Наша команда складається із професіоналів своєї справи, докладаючи масу зусиль і творчості, ми можемо гарантувати вам гідну організацію – декор вашого заходу, зйомки та ін.

Склад виробу : 100% бавовна
Марлева тканина високого ґатунку (36г/м2)
Пофарбування марлі вручну.

🌟Цей виріб може використовуватись для :
▪ вінтажні столи
▪ пляжні альтанки
▪весільні арки
а також :
▪ можливо використовувати для фотосесії новонароджених та для тематичних фото.

Ця тканина призначена лише для декору. Вона не призначена для пошиття одягу. Ми фарбуємо марлю шириною 90 см. Під час фарбування та прання вона мнеться і набуває хвилястий вигляд. Тканина втрачає до 15% своєї ширини.
Ціна вказана за 1м тканини. При виборі кількості 1,2,3 та ін. ви обираєте довжину тканини в метрах. Якщо ви обрали кількість -10м, то ви отримаєте відріз тканини одним полотном в 10м.
Зверніть увагу! Із-за того, що виріб виготовлено вручну розміри є приблизними, а колір може мати незначну відмінність. Також, колір може відрізнятись із-за різної якості екрану монітора.
Наш процес повільний, цілеспрямований та особливо унікальний. Ми вважаємо, що саме цей шарм і характер створює романтику старовини і роблять ці витончені предмети сімейної реліквії цінними на довгі роки – це означає, що наші вироби можуть мати невеликі відмінності або розмаїття кольорів і текстур.

Вдалих Вам покупок, ми охоче допоможемо Вам у виборі товару!
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари