Всі категорії
Додати товар

Шовкова стрічка (колір "ivory" - слонова кістка)

34 грн
Опис

Organic Technology

Всі наші вироби виготовляються виключно з натуральних органічних тканин.
Склад виробу: 100% шовк.
Розміри (ширина): 1.5 см, 2.5 см, 4.0 см, 5.0 см.
Ціна вказана за 1 метр стрічки. Максимальна довжина одним відрізом - 3 метри.

Даний виріб може використовуватися для:
▪ для букетів,
▪ запрошень,
▪ весільного декору,
▪ фотосесій.
▪ пошиття іграшок та ляльок.

Ручний процес і тонке балансування натуральних барвників призводить до отримання гарних, абсолютно недосконалих продуктів з унікальними плямами і м'якими відбитками природного процесу фарбування вручну.
____________________________________________________________________
Пропонуємо Вам інструкцію по догляду за виробом, яка допоможе зберегти та не втратити свій зовнішній вигляд та якість, який прослужить вам не один рік.

В квітковому букеті:

Коли Ви використовуєте стрічку для зав’язування квіткового букету, будь-ласка, впевніться, що стебла сухі. Вологе стебло може пофарбувати стрічку, та пляму буде важко видалити. Також слідкуйте за тим, щоб стрічка не контактувала з водою, яка містить квіткову воду , так як це хімічна речовина, яка може пофарбувати стрічку та змінити природний колір. Щоб уникнути фарбування - заклейте его шпагатом або скотчем, щоб запобігти перехід кольору на стрічку.

Прання та прасування:

В зв’язку з фарбуванням ручним способом, рекомендую вам не прати стрічку. Якщо є така необхідність, то прати тільки вручну з невеликою кількістю мила с нейтральним рН. Зберігати в сухому приміщенні та якомога далі від прямих сонячних променів . Прасувати в режимі "шовк" або "1". Зверніть увагу, що фарбовані природними барвниками вручну стрічки можуть віддавати колір , так як природні елементи з часом вицвітають.

Зберігання стрічки:

Зверніть увагу, що вицвітання є характерною рисою кольорів на тканині. В органіних фарбованих продуктах природа дає нам живі кольори, з часом колір може змінитися чи потьмяніти. Зберігайте стрічки в темному місці, вдалині від яскравого світла або прямих сонячних променів – це допоможе запобігти зміни кольору.

Вдалих Вам покупок, ми будемо раді допомогти Вам в виборі товару!
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари