Всі категорії
Додати товар

Відрізи бавовняної тканини пофарбовані вручну для творчих проєктів

28 грн
Опис

Ми за креативні ідеї! Наші пофарбовані вручну тканини з органічної бавовни допоможуть вам створити нові красиві вироби! Ідеально підходять для пошиття ляльок і одягу для ляльок, для скрапбукінгу, для виготовлення біжутерії.

Якщо ви плануєте використовувати ці деталі для пошиття текстилю, то перед початком роботи їх потрібно обов'язково випрати. Оскільки ми не використовуємо хімічні речовини під час фарбування тканини, при першому пранні вона може линяти. Особливо це стосується темних і насичених кольорів.

Кожен шматок тканини має розміри 13x13 дюймів (35x35 см) або 18x18 дюймів (45x45 см)

Зверніть увагу, що тканина може мати похибки кольору. Тобто колір виробу може бути нерівномірним, на ньому можуть бути маленькі плями від органічних пігментів, які ми використовуємо при фарбуванні тканин. Це додає особливий сільський шик і говорить про ручну роботу кожного шматка бавовняної тканини.

Всі кольори і відтінки розроблені нами і є продовженням відтінків, які дарує нам природа.

Цей продукт виготовляється відповідно до нашої програми «нуль відходів», де ми використовуємо надлишки бавовняного текстилю з нашого виробництва, що дозволяє мінімізувати відходи тканини та вплив на навколишнє середовище.

Ми виготовляємо продукцію в Україні та частину зароблених коштів спрямовуємо на допомогу армії та постраждалим від російської агресії. Завжди раді кожному замовленню!
Додаткові характеристики:
Колір: Бордовий

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари