Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Витинанка "кохання"

450 грн
Опис

Витинанку можливо замовити як з оформленням під скло в багетну раму, так і без оформлення. У даному випадку ціна вказана без оформлення.
Матеріали - кольоровий дизайнерський картон/Ручне різьблення/авторська техніка
Що воно таке оте кохання?
Кохання, наче жаринка у серці, що зігріває душу, наче ліхтарик, що освітить путь, наче квітка дивовижної краси. Кохання, зовсім не тотожне закоханості, бо то лише миттєвість. Кохання - це те що в потаємних куточках душі. Коли невимовно і безумовно. Коли не смієш говорити, бо жодне слово не може передати те глибинне щастя. Кохання – коли хочеться оберігати і захищати один одного від незгод і поганої погоди, коли затишно мовчати з горнятком гарячого шоколаду надвох. Любов – це терпимість до недоліків того, кого любиш. Це як раз той випадок, коли ти любиш іншу людину , як самого себе, і коли ти любиш не за щось, а не зважаючи ні на що.
Але потрібно пам’ятати, що почуття не є гарантом надійності, гарантом може бути тільки людина. Якщо ви будете безтурботно спочивати на лаврах, сподіваючись, що виграли джекпот, або недбало кидатися словами і вчинками, випробовуючи почуття на міцність, то існує велика вірогідність втратити цей безцінний дар, який дається кожному, та не кожен здатен його оцінити, виплекати й зберегти.
Тому бережіть своє кохання, якщо вам пощастило його віднайти.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
sverg...
svergunova.taya
Запоріжжя
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?