Всі категорії
Додати товар

Патчі під очі гідрогелеві золоті з колагеном collagen crystal gold, 1 пара (2 шт)

25 грн
Опис

Патчі під очі гідрогелеві золоті з колагеном одноразові, 1 пара (2 штуки) в пакеті. Термін придатності до 01.2026.
Ціна 1 пакета 25 грн.
Ціна за 3 пакета 65 грн.
Виробник пропонує спочатку користуватися один раз на день мінімум 30 хвилин 6 днів поспіль, а потім для підтримки результату достатньо користуватися 2-3 рази на тиждень.

Завжди свіжа, пружна та зволожена шкіра під очима — це реальність. Одноразові золоті колагенові патчі під очі неодмінно стануть Вашими фаворитами в домашньому догляді. Швидко діють, максимально живлять і розгладжують дрібні зморшки. Вони прекрасно освітлюють і тонізують кожу. Ідеально для ранкової процедури — адже після нанесення патчів Ви відчуєте бадьорість і легкість. Золоті патчі-маски  на гідрогелі ідеально регулюють водно-ліпідний баланс, насичуючи вологою й поживними речовинами.Колагенові патчі прекрасно  прибирають набряки, освіжають, приховують темні круги під очима. Найголовніше, що гідрогелеві патчі універсальні, тобто підійдуть для будь-якого типу шкіри.
Як використовувати: для максимального ефекту краще охолодити патчі в холодильнику. Застосовувати тільки на чисту та суху шкіру, розташувати подушечки так, як зазначено на пакованні. Залиште патчі під очима на 30 хвилин. І насолоджуйтеся приємним впливом корисних компонентів. Не використовувати патчі вдруге.
Склад:  колаген, екстракт морських водоростей, біопорошок золота, гіалуронова кислота, вітамін В5

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Другой

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?