Всі категорії
Додати товар

Маска для обличчя «морський детокс»

230 грн
Опис

Морські водорості — унікальні рослини з гамою корисних для людини речовин. Вітамінів у них удесятеро більше, ніж у наземних рослинах, плюс найцінніші солі в співвідношеннях, створених природою, і надзвичайно корисних для нашої краси та здоров'я.

Маска чудово очищає, зволожує й живить шкіру, виводить токсини, вирівнює колір обличчя, активізує кровообіг, чинить загоювальну дію, пом'якшує шкіру, бере участь в оновленні структури шкіри на клітинному рівні, надає їй еластичність і молодий здоровий вигляд. Також насичує шкіру мікроелементами та вітамінами, покращує тургор шкіри.

Спіруліна-синьо-зелена водорость, багата амінокислотами, білками та вітамінами, містить велику кількість макро- та мікроелементів у біодоступній формі. Підвищує еластичність і гнучкість шкіри, насичує її вітамінами та поживними речовинами, сприяє виробленню колагену й еластину.

Ламінарія — зволожує, вирівнює колір обличчя, знімає запалення й живить шкіру, згладжує зморшки та коригує овал обличчя, сприяє збереженню вологи в епідермісі завдяки віт В5, збільшує еластичність шкіри завдяки кремнію, міді, молібдену, усуває старі плями від прищів і вугрового висипу, надає шкірі тонусу, покращує колір обличчя, стимулює ріст клітин і зміцнює стінки судин.

Літотамній — належить до сімейства червоних коралових водоростей. Він росте на глибині 10-25 метрів і містить у своєму складі всі мінерали та мікроелементи, що містяться в морській воді. Насичений 32 мікроелементами та магнезією, багатий на вітаміни групи B і С, Літотамінний забезпечує наш організм усіма необхідними вітамінами та мінералами, покращує структуру шкіри. Переважно використовуються його зволожувальні, заспокійливі, пом'якшувальні, поживні властивості, здатність поповнювати шкіру мінералами.

Аскофілум — це бура водорость сімейства волосінієвих, яка є прекрасним джерелом натурального органічного йоду.

Рекомендації: маску нанести на вологу шкіру, потримати 15-20 хв, змити теплою водою, нанести зволожувальний крем.

Попередження:
Маска з водоростями — дуже активна, тому після нанесення може відчутно пощипувати шкіру. Також можливе почервоніння шкіри після зняття маски — це є нормою, маска "працює" 😉

Склад: Склад: олії авокадо, виноградної кісточки, сечовина, NaPCA, альгінат із бурих морських водоростей екстракт алое, Д-пантенол, пудра спіруліни, пудра хлорели, пудра ламінарії, гліцерин, ефірне мастило-ліцеї кубеби

Об'єм: 50 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
ivolg...
IvolgaOrganics
Супер-продавець
Дніпро
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари