Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Набор magic candles: три воскові свічки/інструкція/збір із трав.

259 грн
Опис

Набір MAGIC CANDLES: 3 воскові свічки+інструкція, що містять збір із трав.

На чорній свічці збір із 3 трав (полин, звіробій, чебрець) - ця свічка відповідає за очищення від негативу та захист.
На червоний збір із 3 трав (фіалка, липа, деревій) - ця свічка для гармонізації любовної сфери, налагодження стосунків у парі, взаємного кохання та збільшення привабливості.
На зелений збір із 3 трав ( золототисячник, грицики, м'ята ) - для гармонізації грошової сфери, збільшення прибутку, подарунків, нових джерел доходу, клієнтів.
Свічки виготовлені зі 100% бджолиного воску, особливого збору та переробки. Засновником бренду розроблено для Вас кілька зручних та сильних наборів для ритуалів, магічних, духовних практик та домашнього застосування. Всі свічки з травами, не тільки декоративні, але підходять як для професійних ритуалів, для домашнього чаклунства, магії, що не заважає використовувати їх і для декору і затишку. Час горіння магічних свічок індивідуальний у кожної людини, середній час горіння - близько години. Для посилення дії на кожну свічку особливим чином доданий спеціальний збір трав, зібраних і висушених в ручну.
1. На чорній свічці - збір з 3 трав (полин, звіробій, чебрець) - вона відповідає за очищення від негативу та захист. 2. На червоний збір із 3 трав (фіалка, липа, деревій) - ця свічка для гармонізації любовної сфери, налагодження стосунків у парі, взаємного кохання та збільшення привабливості. 3. На зелений збір із 3 трав ( золототисячник, грицики, м'ята ) - для гармонізації грошової сфери, збільшення прибутку, подарунків, нових джерел доходу, клієнтів. 4. Білі свічки – посилюють роботу будь-яких інших, прискорюють їх роботу, а самі по собі є універсальними. 5. Помаранчеві – свічки для залучення бажаного.6. Блакитні-також підходять для універсальних ритуалів. (І на захист, і на фінанси, і на відносини, і на бажання) 7. Коричневі відповідають за все матеріальне - те, до чого можна доторкнутися (подарунки, нерухомість, паперові гроші). 8. Жовті свічки - чудовий інструмент для перемоги над хворобами, зміцненням імунітету, заряду бадьорості і боротьби з аппатією і нудьгою: ехінацея, чебрець і календула - випалюють зло і негатив, і заповнюють простір, що звільнився, енергією життя.
Наші оригінальні, чудові свічки - відмінний подарунок для себе та близької людини (свічки перед даруванням не розкривати, господар має розкрити самостійно). Вони не прив'язані до лунних циклів, не вимагають дотримання суворих правил, і завжди працюють бездоганно на благо з будь-яким рівнем магічних навичок! Рекомендовані для щоденного застосування (не більше 1 свічки на день). Усередині коробки ви знайдете інструкцію! Дякуємо вам за інтерес до наших свічок! Нехай наші свічки працюють для Вас на благо!
Додаткові характеристики:
Привід: Інший свято
Різновид: Свічки круглі

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари