Всі категорії
Додати товар

Бавовняна стрічка для декора, оформлення свята кольору згорілий апельсин (burnt orange)

16 грн
Опис

Organic Technology
Усі наші вироби виготовляються виключно із натуральних органічних тканин.

Склад виробу : 100%бавовна.
📏Розміри:
Ціна вказана за 1 метр стічки. Максимальна довжина стрічки 3 метри.
Ширина 1.5 см, 2.5 см, 5

🌟Цей виріб може використовуватись для:
▪ букетів
▪ запрошень
▪ весільного декору
▪ фотосесій.

Стрічка в сільському стилі з необробленими краями.Ручний процес і тонка балансування натуральних барвників призводить до отримання красивих, абсолютно недосконалих продуктів з унікальними плямами і м'якими відбитками природного процесу фарбування вручну. Цей процес повільний і унікальний. Саме цей шарм та характер створюють романтику старого світу і роблять ці розкішні вироби такими красивими.
Це означає, ці стрічки і текстиль можуть мати невеликі нюанси або варіації текстури, кольору і т. д. Легка і ніжна текстура порадує кожну наречену.

*Дерев'яні котушки не входять у вартість.
За бажанням, Ви можете замовити котушки в каталозі нашого магазину.

____________________________________________________________________

Пропонуємо вам інструкцію по догляду за виробом, яка допоможе вам зберегти та не втратити свій зовнішній вигляд та якість, котрий прослугує вам не один рік :

У КВІТКОВОМУ БУКЕТІ: Коли ви використовуєте стрічку для зав'язування квіткового букета, будь ласка, переконайтеся, що стебло сухий. Вологий стрижень може забарвити стрічку, і пляма буде важко видалити. Також стежте за тим, щоб стрічка не контактувала з водою, що містить квіткову воду , так як це хімічна речовина, яка може забарвлювати стрічку і змінювати природний колір.Щоб уникнути фарбування - заклейте його шпагатом або скотчем, щоб запобігти перехід кольору на стрічку.

ПРАННЯ ТА ПРАСУВАННЯ: У зв'язку з фарбуванням ручним способом, раджу вам не прати стрічку. Якщо є така необхідність, то тільки прати вручну з невеликою кількістю мила з нейтральним рН.
Зберігати в сухому приміщенні і подалі від прямих сонячних . Гладити в режимі "шовк". Зверніть увагу, що пофарбовані натуральними барвниками вручну стрічки можуть линяти , так як природні елементи, з часом вицвітають. При сушінні на повітрі бавовняна тканина може стати жорсткою. Ви можете злегка збити її, щоб вона знову стала м'якою.

ЗБЕРІГАННЯ СТРІЧКИ: Зверніть увагу, що вицвітання є характерною рисою квітів на тканини. У природно забарвлених продуктах природа дає нам живі кольори, з часом колір може змінитися або потьмяніти. Зберігайте стрічки в темному місці, подалі від яскравого світла прямих сонячних променів - це допоможе запобігти зміну кольору.

Вдалих Вам покупок, ми охоче допоможемо Вам у виборі товару!
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари